Speciaal voor zorgvragers

Beter in Gesprek met professionals

Open en heldere communicatie, op basis van vertrouwen en respect. Zo belangrijk als je goede zorg wilt krijgen. Maar vaak oh zo moeilijk. Je durft niet zo goed te vragen en loopt dus met meer vragen de deur uit dan waarmee je binnen kwam. Of je zoekt juist de strijd op. De dokter moet het maar begrijpen. De begeleiding weet nu toch onderhand wel dat…
Communicatie tussen zorgvragers en professionals is vaak lastig, om verschillende redenen. In deze workshop gaan we aan de slag om beter in gesprek te komen met professionals. We doen dit aan de hand van jullie eigen ervaringen, waar we uitgebreid op terug kijken en van kunnen leren. Zodat we de volgende keer de best mogelijke zorg krijgen die we verdienen.
Kosten
Dit zakelijk stukje bespreek ik graag persoonlijk. Ik neem graag een aantal punten in overweging zoals frequentie, duur, afstand. We komen samen altijd tot een goede afspraak!

 

Individuele begeleiding

Je hebt als zorgvrager een probleem of dilemma: hoe kun je nou toch goed communiceren met je zorgverlener, hoe krijg je het voor elkaar dat je gehoord wordt? Ik kan je daarbij helpen. Telefonisch of per mail. Je vertelt je verhaal
en je vraag of probleem en ik zal je begeleiden in 1 of 2 sessies.
Geen kosten, wel

Ik bied zorgvragers deze vorm van individuele begeleiding graag gratis aan. De enige tegenprestatie die ik van je verwacht is dat jij op jouw beurt weer iets doet voor een ander. Iedereen is namelijk ergens goed in; iedereen heeft iets om te geven aan een ander. Je kunt bijvoorbeeld lekker koken: kook eens voor je oude buurman. Je houdt van wandelen: neem iemand mee die zelf niet makkelijk de deur uit komt, of neem een plastic tas mee en ruim alle afval die je onderweg tegen komt op. Je geeft een interessante workshop: bied die aan op een basisschool of in een gemeenschapshuis. Het is namelijk heel simpel: ik doe iets voor jou, jij doet weer iets voor een ander en als we dat allemaal doen worden veel mensen een beetje gelukkiger!

Persoonlijk contact om jouw mogelijkheden door te nemen?
Portfolio