Individuele coaching

beter-in-gesprek_0006_coaching - individueel• Scherpen kennis en vaardigheden
• Frisse input
• Praktijk is de beste leerschool
• Individueel
• Face2face, on the job, of online
• Kies zelf het aantal contactmomenten
• Inspirerend ‘sparren’ met elkaar

 

Mijn trainingen zijn praktisch, actief, intensief en leerzaam. Om de opgedane kennis en vaardigheden te borgen bied ik een aansluitend coachingstraject. Natuurlijk is een losstaand coachingstraject ook mogelijk. Ben je toe aan een nieuwe, frisse blik op je werk? Wil je voorkomen dat je te veel op de automatische piloot gaat? Geef jezelf dan de kans om stil te staan, te reflecteren en te groeien.

 

We bespreken situaties uit je praktijk. Zo krijg je steeds meer inzicht in je eigen manier van communiceren en het effect daarvan. Kennis en vaardigheden zul je hierdoor op steeds natuurlijker wijze in kunnen zetten.

 

Kies ook eens voor een andere setting: coaching kan ook buiten, in de natuur, in een museum, onder het genot van een hapje en drankje! Ik zoek het graag voor jou en met jou op!

 

De coaching is individueel, en kan face2face of online al naar gelang je wens. On the job coaching is een aanrader omdat de praktijk nu eenmaal de beste leerschool is. Door mee te kijken in de situatie kan ik nóg meer diepgang bieden. Ik zie dan immers ook de non-verbale communicatie over en weer. Het aantal contactmomenten bepaal je zelf.
Op deze manier met elkaar ‘sparren’ zul je als zeer inspirerend ervaren!

 

Kosten
Dit zakelijk stukje bespreek ik graag persoonlijk. Ik neem graag een aantal punten in overweging zoals frequentie, duur, afstand. We komen samen altijd tot een goede afspraak!

Persoonlijk contact om jouw mogelijkheden door te nemen?
Portfolio